Over ons

Graag wil ik mij aan u voorstellen:
Ik ben Peter Haast, in 1956 geboren in de wijk Nieuw Borgvliet te Bergen op Zoom. Omdat mijn vader bij het Ministerie van Defensie werkzaam was en regelmatig werd overgeplaatst ben ik na het vertrek uit Bergen op Zoom  in 1961, uiteindelijk via Ossendrecht en Halsteren in 1968 weer teruggekeerd.
Mijn passie is voetbal waarbij ik als speler en in verschillende bestuursfuncties actief ben geweest bij de verenigingen Halsteren, Dosko, Nieuw Borgvliet en later tot mijn 49e jaar bij FC Bergen.
In 1980 ben ik getrouwd en heb 2 zonen, die ook actief zijn in de voetbalsport bij respectievelijk FC Bergen en VV Vrederust.

Na het behalen van mijn middelbare schooldiploma in 1972 ben ik tot enkele jaren geleden  afwisselend als administrateur en hoofd financiële administratie bij verschillende ondernemingen in de regio Bergen op Zoom werkzaam geweest.
In de periode 1987 tot 1991 was ik in dienst bij een groot accountantskantoor met vestigingen in Noord-Brabant en Zeeland.
Hier heb ik op alle gebieden kennis gemaakt met de werkzaamheden welke op een accountantskantoor worden uitgevoerd.
Daarnaast heb ik in die periode al mijn diploma’s, welke benodigd zijn om het vak goed te kunnen uitoefenen,  op avondscholen behaald.
Elk jaar volg ik ook bijscholingen om de kennis op fiscaal- en accountancygebied op peil te houden

Omdat ik het accountancyvak en de daarbij behorende fiscaliteiten heel interessant vind, besloot ik in 1994 om naast mijn betrekking in loondienst een eigen administratiekantoor op te richten.
Het klantenbestand groeide in de loop van de jaren zodanig, dat ik uiteindelijk het besluit heb genomen om het loondienstverband te beëindigen om fulltime met het kantoor bezig te kunnen zijn.

De werkwijze en werktijden van mijn kantoor heb ik zodanig ingericht, dat het voor de cliënt op alle werkdagen mogelijk is om tot 20.00 uur een beroep op mij te doen. Ook op de zaterdagochtend tot 12.00 uur kan er eventueel een afspraak worden gemaakt.

Ik hoop u hierbij wat te hebben bijgepraat over de achtergrond van mijzelf en het ontstaan van het Administratie- en Belastingadvieskantoor Permanence.

Wat maakt ons bijzonder?

Uw zaak van alle kanten deskundig bekeken